CSAPATUNK

Farkas Dániel

Alapító

Radó Péter

Alapító

Limburger Lóránt

Szenior tanácsadó

Varga-Rancz Krisztina

Operációs koordinátor

Németh Hajnalka

Tanácsadó, tréner

kep-csapattag

Ökrös Attila

Tanácsadó, tréner

Pár Krisztina

Tanácsadó, tréner

Stógli Béla

Tréner

kep-csapattag

Ferentzy Zsuzsa

Tréner

kep-csapattag

Lontai-Szilágyi Zsuzsanna

Tréner

kep-csapattag

Dr. Vizin Anita

Agilitás-szakértő, tréner

Nádai Mirtill

Tréner

szolgáltatásaink

RÓLUNK MONDTÁK

"Az első sikeres közös projektet számos további megrendelés követte, mert valóban az igényeinkre és a céges jellemzőkre szabott megoldásokat és szolgáltatást kaptunk Pétertől és Dánieltől, nem pedig “dobozos termékeket”...

Gönczi Gyöngy
HR Manager
‍ROUST

"Több éves ismeretség és munkakapcsolat után 2019 januárjában vettünk részt az első tréningen velük, mert a sok „bennülős” tréning után kíváncsiak voltunk, hogy miként lehet egy tréninget curling-el és „színházasdival” kombinálni. Mindkét tréningen nagyon jól éreztük magunkat és emellett az üzenet is teljes mértékben átjött egy aktív illetve szórakoztató formában. A tréningek nagyon proaktívak és változatosak, nagyon sok példa és korábbi tapasztalat kerül elő a folyamat során.A trénerek felkészültek és hitelesek, minden témához rengeteg szituációs játék, videó, és gyakorlat tartozik.Az életszerű példák, szituációk, gyors reakciók a felvetett problémákra, helyzetekre nagyban segítik a megértést.És nem utolsó sorban a vidámság sem hiányzik a programból ami szintén segíti az anyagok feldolgozását. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Changeagent tréningjeit."

Hornyák László
Managing Director
HARTMANN

"Petiben és Daniban két nagyon jó személyiségű, tapasztalt trénert ismertem meg. A programok során kreatív újító megoldásokat hoznak, ami eltér a megszokott tréningektől és nagymértékben alkalmazkodik az egyén igényeihez. A change management folyamatunk támogatásához fejlesztett programjuk (HEPTA-Zóna) különösen jól alkalmazható a napi munka során, főként vezető állású munkavállalóknál.”...

Ambriskó András
CE Sales director
ROUST

"Versatility and pragmatic approach of the trainers comes from vast business experience and openness to accommodate specific customer requirements. Instead of offering training out of the box, they can tailor the trainings to existing internal processes and thus stimulate and improve their execution. True demonstration of customer centric approach combined with experience of two seasoned professional trainers.”

Oliver Rozboril
Head of Sales
Boehringer Ingelheim

"Nem a szokványos tankönyvszagú anyagot kaptuk, hanem egy színvonalas interaktív oktatást, amelyet a gyakorlatban, különösen az ügyféltípusok kezelésében tudunk használni. A színész közreműködése, ill. a színházi háttér  kifejezetten rafinált ötlet volt.”

Vass Róbert
Managing Director
DKV

"Azért jó velük dolgozni mert gyorsan megértik, hogy mit szeretnénk és lelkesen kezdenek neki még a legnagyobb kihívásnak is. Legyen szó rövid határidőről vagy újító megoldásról, napokon belül tudnak jelentkezni egy életképes koncepcióval”

Bertalan Gábor
Philip Morris
Experience Manager

"Trénerek gyöngyszeméről szóljon most a híRADÓ,
Aki Őt még nem hallotta nem tudhatja mi a jó!
Persze szervezni is kell meg feszültséget olDANI,
Még jó hogy ketten vannak és mindig lehet rájuk számítani! ”

Philip Morris Magyaroszág képzési csapat

"A folyamat során végig nagyon rugalmasak voltak, sikerült a Hepta Zone módszertant hatékonyan ötvözni a mi céges stratégiai és vállalati kultúra elemeinkkel.Mindezt úgy építették fel a curling köré, hogy – mint egy jó skip –  végig kézben tartották az irányítást, de mindenki úgy érezhette, hogy a csapat része, és az ő dobásai is kellenek a győzelemhez."

Kulcsár Géza
HR igazgató
Philip Morris Magyarország